İngilizce Konuşma Derslerine Nasıl Başlanır?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak, günümüzde küreselleşen dünyada her alanda aranan önemli bir yetkinlik olarak karşımıza çıkmaktadır. İngilizce dilbilgisi, eğitim hayatından iş hayatına rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlar. İşte bu nedenle profesyonel eğitmenlerden ve doğru kaynaklardan İngilizce dersi almak gerekmektedir. Peki İngilizce konuşma derslerine nasıl başlanır? Gelin birlikte bakalım.

İlk Adım: Kendinize İnanın, Karar Verin ve Başlayın

Pek çok kişi için İngilizce konuşmak başlangıçta korkutucu olabilir. Kendinize inanın ve başarabileceğinizi düşünerek motivasyonunuzu artırın. İnanmak başarmanın yarısıdır sonuçta. Ve kendinizi hazır hissettiğiniz anda karar verin ve öğrenmeye başlayın. Yeni bir şeyler öğrendikçe kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Bir şeyleri başardığınızı gördükçe daha fazlasını öğrenmeyi isteyeceksiniz. Bu şekilde motivasyonunuzu artırarak İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Burada önemli olan şey disiplinli bir şekilde çalışarak plan ve programa sadık kalmaktır. 

İngilizce Dersini Alacağınız Kurumu Seçin

İngilizce konuşmak için ilk olarak İngilizce eğitimi veren bir kuruma kaydınızı oluşturmalısınız. İster örgün eğitimi ister online eğitim modellerinden birini seçerek İngilizce öğrenme sürecini başlatabilirsiniz. Günümüzde ise en çok tercih edilen eğitim modeli online eğitimdir. Kurs seçimini yaparken eğitmenlerin deneyimli olmasına ve ders alacağınız kurumun güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz. 

Online eğitimler sayesinde, sınıf ortamındaki stresten uzak yüksek motivasyonla birlikte eğitim alabilirsiniz. Online eğitimler sınıf ortamı gibi kalabalık değildir. Konuşarak Öğren bu konuda tercih edebileceğiniz online platformdaki en iyi kursların en başında gelmektedir. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler ile 10/20/30 dakikalık sürelerle ders çalışmaya başlayabilirsiniz. Kısa sürede İngilizce konuşmak için Hızlandırılmış Online İngilizce Kursu başlıklı yazımıza göz atarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gramer Konularını Çalışın

İngilizce konuşmanın yolu, planlı ve programlı bir şekilde gramer çalışmaktan geçer. Gramer konularını çalıştıktan sonra belli kalıplara göre cümleler kurarak düzenli pratikler yapmalısınız. Bunun nedeni ise öğrendiklerinizi kalıcı hale getirmektir. Haftalık ders çalışma programına sadık kalarak çalışmanız halinde başarı kaçınılmaz olacaktır. Öğrendiklerinizi ise düzenli aralıklarla mutlaka tekrar etmelisiniz. Ders çalışacağınız ortam sessiz, havadar ve ışık alan bir yer olmalı. Öğrendiğinizi hemen tekrar ederek testler çözmeniz bilgilerinizi pekiştirmek bakımından oldukça fayda sağlayacaktır.

Kelime Ezberi Yapın

İngilizce konuşmak için kelime haznesini geliştirmek oldukça önemli. Bir dili ana diliniz gibi konuşmak istiyorsanız öncelikle o dilde en çok konuşulan kelimelere hakim olmanız gerekiyor. İngilizce konuşmaya başlarken de başlangıçta günlük en çok konuşulan kelimeleri ezberleyerek başlayabilirsiniz. Kelime ezberi yaparken sözlük kullanabilirsiniz. İngilizce dil seviyenize göre kitaplar okumak ve anlamını bilmediğiniz kelimelerin altını çizerek araştırma yapmak yeni kelimeler öğrenmenizi kolaylaştıracaktır. Diğer yandan ezberlenecek olan kelimeleri bir kağıda yazarak en çok vakit geçirdiğiniz alanlara yapıştırmanız da çok etkili olacaktır.

İngilizce Konuşma Kulüplerine Katılın

İngilizce konuşma pratikleri yapmanın en iyi yollarından birisi de konuşma kulüplerine katılmaktır. Konuşma kulüplerinde 4-6 kişilik gruplar halinde aynı seviyeden kişilerle ve uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce konuşma pratikleri yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Böylece hem öğrendiklerinizi uygulayarak pratik kazanmış olursunuz hem de İngilizceyi doğru aksanıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Konuşma kulüplerine düzenli aralıklarla katılmanız halinde zamanla İngilizce konuşmaktan çekinmeyecek ve akıcı bir şekilde konuşur hale geleceksiniz.

Konuşarak Öğren ile İngilizce Konuşma Derslerine Başlayın!

Konuşarak Öğren, online İngilizce konuşma dersleri veren kurslar arasında en öne çıkan kurs olarak bilinmektedir. Konuşarak Öğren’in ders programları ve İngilizce konuşma dersleri yeni başlayanlara özel olarak hazırlanmaktadır. 37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Siz de kısa zamanda İngilizce konuşmak istiyorsanız Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Aşağıdaki yazılarımıza da göz atabilirsiniz:

Online İngilizce Konuşma Dersleri Almak Konuşarak Öğren’de Çok Kolay!

İngilizceyi En Kısa Sürede Konuşarak Öğren ile Öğrenebilirsiniz

İngilizceyi Konuşarak Öğreten İngilizce Kursları

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı