İngilizce Konuşma Pratiği Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak günümüz dünyasında oldukça önemlidir. Eğitim hayatından iş hayatına her alanda İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmak gerekiyor. İngilizceyi doğru aksanıyla birlikte akıcı konuşmanın yolu ise düzenli konuşma pratikleri yapmaktan geçiyor. Bu yazımızda İngilizce konuşma pratikleri yapmaya dair detaylı bilgilere yer verdik. Hazırsanız başlayalım.

Düzenli Aralıklarla Günlük Konuşma Pratikleri Yapın

İngilizce konuşma pratikleri yapmanın ilk ve en önemli yolu planlı ve programlı bir şekilde çalışmaktır. Gramer konularını çalıştıktan sonra belli kalıplara göre cümleler kurarak düzenli konuşma pratikleri yapmalısınız. Konuşarak Öğren bu konuda tam size göre. Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden özel ders alma imkanı sunar. Böylece eğitmeninizle birebir İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, İngilizce kelime ve cümleleri doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Konuşarak Öğren ile günde 10,20,30 dakika zaman ayırarak İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, kısa zamanda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz En İyi Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren başlıklı yazımıza tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İngilizce Mobil Uygulamalardan Yardım Alın

İngilizce konuşma pratiği kazanmanın bir diğer yolu ise günlük İngilizce öğreten uygulamalardır. Telefon, tablet ya da bilgisayarınıza İngilizce uygulamaları indirerek bildirimleri açarak her bildirimde ders çalışmaya başlayabilirsiniz. Özellikle İngilizce çalışmaya zamanı olmayanlar çalışan ve okuyan kişiler için bu uygulamalar gün içinde kurtarıcı olabiliyor. Yoğunluğun arasında molalarda ya da ders aralarında uygulamaya kolayca giriş yaparak İngilizce çalışmak İngilizceyi günlük hayatın bir parçası haline getirmek bakımından oldukça önemlidir. Çünkü İngilizce ancak hayatınıza dahil edildiği sürece akılda kalıcıdır. Bu nedenle boş olan her vakit çalışılarak değerlendirilmelidir. Günde yarım saat İngilizce çalışmak, öğrendiklerinizi unutmamak için yeterli bir çalışma süresidir. Bu süreyi istediğiniz kadar artırarak çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kulüplerine Katılın

İngilizce konuşma pratikleri yapmanın en iyi yollarından birisi de online İngilizce konuşma kulüplerine katılmaktır. Konuşma kulüplerinde 4-6 kişilik gruplar halinde aynı seviyeden kişilerle ve uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce konuşma pratikleri yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Böylece hem öğrendiklerinizi uygulayarak pratik kazanmış olursunuz hem de İngilizceyi doğru aksanıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Online İngilizce konuşma kulüplerine düzenli aralıklarla katılmanız halinde zamanla İngilizce konuşmaktan çekinmeyecek ve akıcı bir şekilde konuşur hale geleceksiniz.

Kelime Haznenizi Geliştirin

Her dilde olduğu gibi İngilizce konuşmak için de kelime haznesini geliştirmek oldukça önemli. Bir dili ana diliniz gibi konuşmak istiyorsanız öncelikle o dilde en çok konuşulan kelimelere hakim olmanız gerekiyor. İngilizce öğrenmeye başlarken de başlangıçta günlük en çok konuşulan kelimeleri ezberleyerek başlayabilirsiniz. Kelime ezberi yaparken sözlük kullanabilirsiniz. İngilizce dil seviyenize göre kitaplar okumak ve anlamını bilmediğiniz kelimelerin altını çizerek araştırma yapmak yeni kelimeler öğrenmenizi kolaylaştıracaktır. Diğer yandan ezberlenecek olan kelimeleri bir kağıda yazarak en çok vakit geçirdiğiniz alanlara yapıştırmanız da çok etkili olacaktır. Kelime ezberi yapabileceğiniz bir başka yöntem ise İngilizce kelime uygulamalarıdır. Telefon, tablet ve bilgisayarınıza indireceğiniz İngilizce kelime uygulamasının bildirimlerini açarak her bildirimde kelime çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde kelime haznenizi oldukça geliştirebilirsiniz.

Konuşarak Öğren ile İngilizce Konuşma Pratikleri Yapın!

Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden özel ders alma imkanı sunar. Böylece eğitmeninizle birebir İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, İngilizce kelime ve cümleleri doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Dilerseniz İngilizce Konuşma Pratiği Ne Sıklıkla Yapılmalı? başlıklı yazımıza tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Konuşarak Öğren ile günde 10,20,30 dakika zaman ayırarak İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, kısa zamanda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. 

37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Siz de kısa zamanda İngilizce konuşmak istiyorsanız Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı