İngilizce Öğrenmek İçin Dizi ve Filmler Nasıl İzlenmeli?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için birçok farklı yöntem vardır. Bunlardan birisi de dizi ve film izleyerek İngilizce öğrenmek. Çoğu kişi yabancı dizi ve film izlemenin İngilizce öğrenmeye faydası olduğunu söyler. Özellikle İngilizce öğrenmeye yeni başladıysanız bu yöntemi kullanarak İngilizce kelime ve cümlelerin doğru telaffuzlarını öğrenebilirsiniz. Peki İngilizce öğrenmek için dizi ve filmler sanıldığı gibi İngilizceyi geliştirir mi? İngilizce öğrenmek için dizi ve filmler nasıl izlenmeli? Gelin birlikte bakalım.

İngilizce Öğrenmek İçin Dizi ve Filmler Nasıl İzlenmeli?

İngilizce öğrenirken dizi ve film izlemek İngilizcenizi geliştirmek için uygulayabileceğiniz harika bir yöntemdir. Günümüzde bunlara erişim sağlayabileceğiniz birçok popüler platform bulunmaktadır. Telefon, tablet ya da bilgisayardan kolayca erişerek izleyeceğiniz dizi, film ya da belgeselin alt yazılarını açarak yeni İngilizce cümleler öğrenebilir, İngilizce kelimelerin doğru telaffuzlarına hakim olabilirsiniz. Tavsiyem alt yazıları ilerleyen zamanlarda kapatarak izlemeye devam etmenizdir. Alt yazılı izlemeye çalışırken kelime ve cümlelere olan odaklanma süreniz giderek azalacaktır. Bu şekilde öğrenmenize de hiçbir faydası olmayacaktır. Bir süre sonra alt yazıları kapatarak izlemeye devam edebilirsiniz. Zaten bunu alışkanlık haline getirdiğiniz zaman İngilizceniz gelişecek ve alt yazılara da ihtiyacınız kalmayacaktır. 

Dizi ve Film İzlemek İngilizceyi Geliştirir mi?

Evet. Dizi ve film izleyerek İngilizcenizi geliştirmeniz mümkün. Çünkü kurgu ile birlikte oyuncuların jest ve mimikleriyle meydana getirdiği diyaloglarla İngilizce öğrenebilirsiniz. Bu şekilde günlük terimlere aşinalığınız artacak ve İngilizce öğrenmenize oldukça fayda sağlayacaktır. Özellikle de İngilizce kelime ve cümlelerin nasıl telaffuz edildiğini bu şekilde görebilirsiniz. 

Ancak bu yöntem İngilizce öğrenmek için tek başına yeterli değildir. Gramer konuları ve dilbilgisi kuralları yok sayılamayacak kadar önemlidir. Çünkü her cümle belli gramer kalıplarına göre kurulur. Bunun için mutlaka uzman eğitmenlerden yardım almalısınız. Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden özel ders alma imkanı sunar. Böylece eğitmeninizle birebir konuşma pratikleri yapabilir, İngilizce kelime ve cümleleri doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Konuşarak Öğren ile günde 10,20,30 dakika zaman ayırarak İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, kısa zamanda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. 

Konuşarak Öğren ile İngilizce Öğrenmeye Başlayın!

Konuşarak Öğren Online İngilizce kursunda istediğiniz eğitmenden ders alabilirsiniz. Hangi eğitim modelini seçerseniz seçin aldığınız eğitime sadık kalarak disiplinli, planlı ve programlı bir şekilde ders çalışmanız oldukça önemli. Konuşarak Öğren bu konuda tam size göre. 

  • Kişiye Özel Eğitmenlerle Birebir Ders İmkanı

Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, esnek eğitim modeliyle ders saatinizi ve hızınızı eğitmeninizle birlikte seçebilirsiniz. Böylece klasik kursların aksine geride kalma gibi durumlar söz konusu değildir. Örgün kurslardaki sınıf ortamındaki gerginlikten uzak eğitmeninizle birlikte birebir dersler alabilirsiniz. Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerden birebir özel ders alma imkanı sunar. Bu şekilde İngilizce kelime ve telaffuzları doğru şekilde öğrenebilirsiniz. 

  • İnteraktif Eğitim Modeli

İngilizceyi konuşarak öğreten İngilizce kurs modelinde yine online platformda dilediğiniz yerde telefon, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerle geleneksel sınıf ortamından uzak birebir özel dersler alabilir, istediğiniz kurs çeşidini seçerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. Burada önemli olan İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilmektir. Özel dersler aracılığıyla online ortamda heyecan yapmadan motivasyonunuz yüksek bir şekilde kısa zamanda İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

  • İngilizceyi Online Platformda Öğrenin

Online İngilizce kursları sayesinde kişi sınıf ortamındaki heyecan ve gerginlikten uzak bir şekilde eğitim alabilmektedir. Günümüzde ise en çok online kurs eğitim modeli tercih edilmektedir. Bu eğitim modeline kaydınızı yaptırdıktan sonra ilk olarak İngilizce dil seviyeniz tespit edilir ve ona göre bir ders programı oluşturulur. Diğer bir aşama ise iyi bir eğitmenden ders almaktır. Aldığınız eğitim sonunda derslerinizi düzenli olarak tekrar etmeniz ve pratikler yapmanız öğrendiklerinizin kalıcı hale gelmesi bakımından oldukça önemlidir.

  • Farklı Kurs Seçenekleri

İngilizceyi konuşarak öğreten online İngilizce kurslardan biri olan Konuşarak Öğren, eğitim almak isteyen kişilerin ihtiyaçlarına göre öğrencilere yönelik çeşitli kurs seçenekleri sunmaktadır. Örneğin; genel İngilizce konuşma kursları, iş İngilizcesi kursları, akademik İngilizce kursları, sınav hazırlık kursları gibi geniş kurs seçenekleri mevcuttur. Bu sayede geleneksel kurs modellerinin herkese aynı uyguladıkları eğitim modelinden uzak kişinin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler almasını sağlar. Böylece kişi sıkılmadan kendi alanındaki konulara odaklanarak İngilizceyi kolayca öğrenebilir.

 

37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Konuşarak Öğren tarafından online İngilizce öğrenme platformunda eğitim almak isteyenler için sunulan Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce öğrenme

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı