Yetişkinler İçin İngilizce Öğrenme Rehberi


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce bilmenin her alanda bir gereklilik haline geldiği günümüz çağında İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmak çok önemlidir. İlkokul çağından üniversite çağına kadar okullarda İngilizce eğitimi verilmektedir. İngilizce akademik hayattan iş hayatına her alanda karşımıza çıkması muhtemel bir dil olduğu için iyi bir eğitim alarak İngilizce öğrenmek ise ayrı bir önem taşımaktadır. Böylece akademik hayatından iş hayatına tüm süreci kolayca aşabilir ve rakiplerine fark yaratabilir. Peki Yetişkinlerin İngilizce öğrenme süreci nasıl? Hangi adımlar takip edilmeli? Gelin birlikte bakalım.

İlk Adım: Doğru Kaynaklardan İngilizce Öğrenin

İngilizce öğrenmek için öncelikle bir kursa kayıt olmak gerekiyor. İster örgün eğitimi ister online eğitim modellerinden birini seçerek İngilizce öğrenme sürecine başlayabilirsiniz. Günümüzde ise en çok tercih edilen eğitim modeli online eğitimdir. Online eğitimler sayesinde kişi sınıf ortamındaki stresten uzak yüksek motivasyonla birlikte eğitim alabilmektedir. Online eğitimler sınıf ortamı gibi kalabalık değildir. Aksine kişiye özel eğitmenler ile birlikte birebir eğitim alma imkanına sahip olursunuz. 

Online İngilizce kursunda istediğiniz eğitmenden ders alabilirsiniz. Bu eğitim modeline kaydınızı yaptırdıktan sonra ilk olarak İngilizce dil seviyeniz tespit edilir ve ona göre bir ders programı oluşturulur. Diğer bir aşama ise iyi bir eğitmenden ders almaktır. Bunun için ana dili İngilizce olan eğitmenlerden yardım alabilirsiniz. Konuşarak Öğren bu konuda tam size göre. Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden özel ders alma imkanı sunar. Böylece eğitmeninizle birebir konuşma pratikleri yapabilir, İngilizce kelime ve cümleleri doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz.

Aldığınız eğitim sonunda derslerinizi düzenli olarak tekrar etmeniz ve pratikler yapmanız öğrendiklerinizin kalıcı hale gelmesi bakımından oldukça önemlidir.

Kendinize İnanın, Karar Verin ve Konuşun

İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmayı kim istemez ki? İngilizce dünyada en çok konuşulan dillerden bir tanesidir. İş hayatında mevcut pozisyonunuzdan yükselmek ve akademik alanda sınav ve mülakatlarda istediğiniz başarıyı yakalamak adına İngilizce bilmek oldukça önemli. 

Peki İngilizceyi geliştirmek için neler yapılmalı? Sizler için maddeledik:

  • İngilizce günlük tutmak, günlük İngilizce terimlerin kolayca kavranması bakımından önemlidir.
  • İngilizce kitap ya da dergiler okumak da yeni İngilizce terimleri öğrenmesine yardımcı olmaktadır.
  • İngilizce kelime oyunları oynamak
  • İngilizce müzik ya da podcast dinlemek
  • İngilizce film, dizi, video ya da belgesel izlemek
  • İngilizce konuşma pratikleri yapmak
  • Ayna karşısında İngilizce konuşma pratikleri yapmak
  • İngilizceyi hayatınızın bir parçası haline getirmek.

Pek çok kişi için İngilizce konuşmak başlangıçta korkutucu olabilir. Kendinize inanın ve başarabileceğinizi düşünerek motivasyonunuzu artırın. İnanmak başarmanın yarısıdır sonuçta. Ve kendinizi hazır hissettiğiniz anda karar verin ve İngilizce öğrenmeye başlayın. Yeni bir şeyler öğrendikçe kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ve bir şeyleri başardığınızı gördükçe daha fazlasını öğrenmeyi isteyeceksiniz. Bu şekilde motivasyonunuzu artırarak İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Burada önemli olan şey disiplinli bir şekilde çalışarak plan ve programa sadık kalmaktır. 

Sonuç olarak İngilizceyi öğrenilmesi zor bir dil olarak görmemek gerekiyor. Hangi yaşta olursanız olun istediğiniz dili öğrenebilirsiniz. Unutmayın ki öğrenmenin yaşı yoktur:)

Konuşarak Öğren ile İngilizce Öğrenmeye Başlayın!

Konuşarak Öğren Online İngilizce kursunda istediğiniz eğitmenden ders alabilirsiniz. Hangi eğitim modelini seçerseniz seçin aldığınız eğitime sadık kalarak disiplinli, planlı ve programlı bir şekilde ders çalışmanız oldukça önemli. Konuşarak Öğren bu konuda tam size göre. 

  • Kişiye Özel Eğitmenlerle Birebir Ders İmkanı

Konuşarak Öğren’in sağlamış olduğu esnek eğitim modeliyle ders saatinizi ve hızınızı eğitmeninizle birlikte seçebilirsiniz. Böylece klasik kursların aksine geride kalma gibi durumlar söz konusu değildir. Örgün kurslardaki sınıf ortamındaki gerginlikten uzak eğitmeninizle birlikte birebir dersler alabilirsiniz.  Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerden birebir özel ders alma imkanı sunar. Bu şekilde İngilizce kelime ve telaffuzları doğru şekilde öğrenebilirsiniz. 

  • İnteraktif Eğitim Modeli

Konuşarak Öğren’in online kurs modelinde yine online platformda dilediğiniz yerde telefon, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerle geleneksel sınıf ortamından uzak birebir özel dersler alabilir, istediğiniz kurs çeşidini seçerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. Burada önemli olan İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilmektir. Özel dersler aracılığıyla online ortamda heyecan yapmadan motivasyonunuz yüksek bir şekilde kısa zamanda İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

  • İngilizceyi Online Platformda Öğrenin

Online İngilizce kursları sayesinde kişi sınıf ortamındaki heyecan ve gerginlikten uzak bir şekilde eğitim alabilmektedir. Günümüzde ise en çok online kurs eğitim modeli tercih edilmektedir. Bu eğitim modeline kaydınızı yaptırdıktan sonra ilk olarak İngilizce dil seviyeniz tespit edilir ve ona göre bir ders programı oluşturulur. Diğer bir aşama ise iyi bir eğitmenden ders almaktır. Aldığınız eğitim sonunda derslerinizi düzenli olarak tekrar etmeniz ve pratikler yapmanız öğrendiklerinizin kalıcı hale gelmesi bakımından oldukça önemlidir.

  • Farklı Kurs Seçenekleri

İngilizceyi konuşarak öğreten online İngilizce kurslardan biri olan Konuşarak Öğren, eğitim almak isteyen kişilerin ihtiyaçlarına göre öğrencilere yönelik çeşitli kurs seçenekleri sunmaktadır. Örneğin; genel İngilizce konuşma kursları, iş İngilizcesi kursları, akademik İngilizce kursları, sınav hazırlık kursları gibi geniş kurs seçenekleri mevcuttur. Bu sayede geleneksel kurs modellerinin herkese aynı uyguladıkları eğitim modelinden uzak kişinin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler almasını sağlar. Böylece kişi sıkılmadan kendi alanındaki konulara odaklanarak İngilizceyi kolayca öğrenebilir.

 37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Konuşarak Öğren tarafından online İngilizce konuşma eğitimi almak isteyenlere sunulan Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce öğrenme

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı