En iyi İngilizce seviyesi nedir?


En iyi İngilizce seviyesi nedir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

En iyi İngilizce seviyesi nedir merak edenlerden iseniz bu yazımızda, İngilizcede en iyi seviyeler hakkında bilgi almak isteyenler için en iyi İngilizce seviyesi ile ilgili bilgiler vereceğiz. Peki, En iyi İngilizce seviyesi nedir? İşte İngilizcede en iyi seviyeler hakkında detaylar yazımızda…

En iyi İngilizce seviyesi nedir, sorusuna yanıt arayanlar için “En iyi İngilizce seviyesi nedir” konu başlıklı yazımızda en iyi İngilizce seviyesi ve İngilizcede en yüksek seviyeler hakkında bilgilere yer vereceğiz.

EN İYİ İNGİLİZCE SEVİYESİ NEDİR?

En iyi İngilizce seviyesi C2-Advanced seviyesidir. En iyi İngilizce seviyeleri olarak C1 – Upper-Intermediate ve C2 – Advanced seviyeleri sıralanabilir. İngilizcede C1 seviyesine ulaşan ve C1 seviyesini tamamlayanlar kolayca İngilizce gazete okuyabilir ve TV’de İngilizce yayınları seyredebilir. Ayrıca, C1 seviyesinde İngilizce bilenler akademik konuşmaların ve yazışmaların büyük bir kısmını anlayabilirler. İngilizcede C2 seviyesine ulaşan ve C2 seviyesini tamamlayanlar ise İngilizcenin neredeyse bütün kurallarına hakim olurlar. C2 seviyesindekiler her alanda ve konuda speaking veya writing yapabilirler.

İngilizce dil seviyeleri hakkında bilgi almak için İngilizce dil seviyeleri nelerdir yazımızı okuyabilirsiniz.

C1 (UPPER-INTERMEDIATE) SEVİYESİ NEDİR?

İngilizcede C1 seviyesinde dil bilgisi konularına hakim ve geniş bir kelime dağarcığına sahip olursunuz. Konuşma ve karşınızdakini anlamak konusunda sorun yaşamazsınız. Akademik ve profesyonel dilde konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

İngilizcede C1 seviyesinde iseniz, birçok konu hakkındaki uğraştırıcı ve uzun metinleri okuyabilir ve tam olarak kavrayabilirsiniz. Rahat bir şekilde kendini akıcı ve anlık olarak ifade edebilirsiniz. Dili profesyonel, akademik ve sosyal amaçlarla esnek bir şekilde kullanabilirsiniz. Karışık konular hakkında bağlaçların, karışık cümlelerin bulunduğu zor cümleleri doğru bir şekilde kurabilirsiniz.

C1 İngilizce Seviyesinde Dinleme

Upper-Intermediate seviyesindeki insanlar doğru şekilde kurulmamış uzun cümleleri, içinde belirsizlikler olsa bile anlayabilir. Televizyon programlarını ve filmleri rahatlıkla anlayabilir.

C1 İngilizce Seviyesinde Konuşma

Upper-Intermediate seviyesindeki insanlar çok fazla düşünmeden kendini spontane ve akıcı şekilde ifade edebilir. Dili profesyonel veya sosyal amaçta esnek bir şekilde kullanabilir. Fikir ve düşüncelerimi doğru bir şekilde söyleyebilir ve diğer konuşanların cümlelerine katkıda bulunabilirim.

C1 İngilizce Seviyesinde Okuma

Upper-Intermediate seviyesindeki insanlar kendine has bir tarzı olan, uzun ve karışık cümlelere sahip edebi metinleri okuyabilir. Alanı olmasa bile uzun teknik detayları içeren makaleleri okuyabilir.

C1 İngilizce Seviyesinde Yazma

Upper-Intermediate seviyesindeki insanlar açık, net, kendine güvenerek ve efektif cümleler kurarak kendini ifade edebilir.

C2 (ADVANCED) SEVİYESİ NEDİR?

İngilizcede C2 seviyesinde herhangi bir sorun yaşamadan cümleleri okuyabilir anlayabilirsiniz. Hiç sorun yaşamadan insanlarla iletişime geçebilirsiniz ve rahatlıkla konuşabilirsiniz.

İngilizcede C2 seviyesinde iseniz, duyduğunuz ve okuduğunuz her şeyi tam olarak anlayabilirsiniz. Farklı sözlü ve yazılı kaynaklardan aldığı bilgileri özetleyebilir ve baştan yazabilirsiniz. Kendini anlık, akıcı ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz.

C2 İngilizce Seviyesinde Dinleme

Advanced seviyesindeki insanlar sözlü iletişimde hiçbir zorluk yaşamaz. Anadilinde konuşan kişilerin canlı veya kaydedilmiş yayın üzerinden söylediği cümleleri anlayabilir.

C2 İngilizce Seviyesinde Konuşma

Advanced seviyesindeki insanlar mecazi ifadelerin sık kullanıldığı konuşma ve tartışmalarda çaba sarf etmeden yer alabilirim. Cümle kurarken sorun yaşarsam kimse fark etmeden cümlenin şeklini değiştirebilir ve konuşmaya devam edebilirim.

C2 İngilizce Seviyesinde Okuma

Advanced seviyesindeki insanlar edebi eserler, belirli bir alanda yazılmış makaleler, kılavuzlar gibi karışık cümlelere sahip metinleri soyut veya somut fark etmeden her türlü yazılı metni rahatlıkla okuyabilir ve anlayabilir.

C2 İngilizce Seviyesinde Yazma

Advanced seviyesindeki insanlar kendini kişisel, sosyal ve profesyonel alanlarda açık ve net bir şekilde ifade edebilir.

37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz.

Siz de buraya tıklayarak Konuşarak Öğren tarafından online İngilizce eğitimi almak isteyenlere sunulan Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce eğitimi almak mı istiyorsunuz?

Eğer online İngilizce eğitimi almayı düşünüyorsanız, Konuşarak Öğren ile iletişime geçebilirsiniz. Konuşarak Öğren Online İngilizce Eğitim Programı, İngilizce dil öğrenme sürecinizde size yardımcı olacaktır.

Bugün (0212) 286 04 86 numaralı telefonu arayarak Konuşarak Öğren İngilizce Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca İngilizce Seviyeleri: A1, A2, B1, B2, C1, C2 Seviyeleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Kursu

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı