JTI İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünya çapında bir firma olan ve tütün üretimiyle tanınan JTI firması, hem uluslararası bir firma hem de çalışanına pek çok olanak tanıyan bir şirket olduğu için en çok iş başvurusu alan firmalardan biri. Fakat uluslararası bir firma olmasının gereklerinden en önemlisinin de İngilizce bilgisi olduğunu tahmin etmişsinizdir. Kariyerinize başlamak ya da devam etmek için JTI’ı tercih ettiniz, mülakatlarına hazırlanmak istiyorsunuz ve işinize yarayacak bilgilere ihtiyacınız var. Bu durumda yazımız tam da ihtiyacınız olanı size verecek. Haydi, kısa turumuza başlayalım…

JTI İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

JTI, başvurduğunuz pozisyona göre, sürecin belli aşamalarında normalde Türkçe gerçekleştirdiği mülakatları İngilizce gerçekleştiriyor ve bu mülakatlar sözlü şekilde ilerliyor. Yani sizin genel başvurunuzdan sonra çağrılmanızın ardından hem başvurduğunuz birim yöneticileriyle hem de insan kaynakları ile İngilizce mülakat yapılıyor. Bu sebeple konuşmanız ölçüleceği için bol bol pratik yapmanız size önerimiz olacaktır.

Ne Seviyede İngilizce Bilmeliyim?

İngilizce mülakatlar sözlü şekilde yani sizi konuşturarak gerçekleşeceği için, seviyeniz sadece gramer sorularını çözmeye yetecek kadar olmamalıdır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi konuşma pratikleri sizin için en avantajlı hazırlanma yolu olacaktır. Size bu noktada tavsiyemiz, literatürde “mirror talk” olarak geçen ve ayna karşısında, sanki karşınızda biri varmışçasına İngilizce konuştuğunuz aktiviteyi uygulamanız. Bu sizin heyecanınızı yenmenize yardımcı olacağı gibi aynı zamanda konuşurken akıcılığı yakalamanıza yardım edecek, yanlış telaffuz ettiğiniz kelimelere odaklanmanızı sağlayacaktır.

JTI İşe Alım Süreci Nasıl İlerliyor?

Firma, işe alımlarda her zaman doğru insanı, doğru pozisyona doğru zamanda yerleştirmek politikasını savunuyor. İşe alım oldukça ince eleyip sık dokunan bir süreç olsa da bu durumun sizi yıldırmasına izin vermemeniz gerekiyor. Çünkü kariyerinize başlamak ya da devam etmek için en ideal şirketlerden biri ile karşı karşıyasınız. Peki bu süreçte sizi neler bekliyor?

Süreç dört aşamadan oluşuyor. Öncelikle adaylar işe alım müdürü ile görüşüyor ve işe alım müdürü o adayın, şirket kültürü ve değerlerine uygun olup olmadığını değerlendiriyor. Bu ilk görüşmenin ardından hangi pozisyona başvurulduysa o pozisyonun ilk birim amiri ile görüşülüyor ve amir de adayın teknik konuda o pozisyon için yeterli olup olmadığını, bilgilerinin ekibe bir şeyler katıp katmayacağını tespit ediyor. Üçüncü aşamada İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü ile görüşme sağlıyorsunuz. Dördüncü ve son görüşme ise başvurduğunuz pozisyonun genel müdürü ile gerçekleşiyor ve genel müdür sizinle çalışıp çalışmayacakları ile ilgili nihai kararı veriyor. Bu zorlu süreçte kendinizi doğru ifade etmeniz ve dürüst olmanız size tavsiyelerimiz arasında.

Şirketin Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Uluslararası alanda çalışan JTI firması bünyesinde çalışan personele değer veren ve uluslararası değerlere göre maaş, sosyal olanak ya da kültürel imkan sağlayan bir şirket. Sosyal ve yan haklar söz konusu olduğunda size servis, yemekhane, özel sağlık sigortası ve hayat sigortası fırsatları sunuyor. Bunun dışında başvurduğunuz pozisyona göre değişmekle birlikte genel çalışma saatleri 08.00 – 17.30 arasında ve size düzenli saatlerde çalışma imkanı veriyor.

Çalışanlarını sosyalleştirmek ve aynı zamanda eğitmek için de çalışmalar yapan şirket, pek çok seminer, gezi ve konferans düzenliyor.

JTI Hakkında

JTI, isim olarak “Japan Tobacco International” markasının kısaltması şeklinde kullanılmakta ve kuruluşu 1999 yılına dayanmakta. Türkiye’de ise İzmir Torbalı’daki fabrikası ile işlerini sürdürmekte ve global ölçekte üretim yapmakta. Bunun dışında çalışanlarına verdiği değer ve yatırım sayesinde sektöründe “İnsana Yatırım Yapan Şirket” unvanını alan da ilk firma olduğunu söylemekte fayda var.

Mülakatından önce size sorulması garanti sorulardan biri de şirket hakkında bilgi olacağı için, JTI hakkında bu temel bilgileri bilmenizde fayda olacaktır.

JTI İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlanın!

Bir yola çıktınız ve JTI firmasının mülakatlarına hazırlanmaya karar verdiniz. Kendinize güveniniz tam, fikir ve duygularınızı doğru ifade ediyorsunuz fakat bir sorununuz var; İngilizce mülakata nasıl hazırlanacağınız konusunda endişeleriniz var. Bu konuda yardım alacağınız en verimli ve etkili yolu size sunuyoruz: Skype üzerinden ABD ofisimizdeki yabancı ve alanında uzman eğitmenlerimiz size sizin uygun olduğunuz saatlerde ulaşıyor ve sizi konuşturuyor. Konuşarak Öğren size böyle bir imkanı sunarken neler vaad ediyor? İlk etapta ana dili İngilizce olan hocalarla pratik yapma şansını elde ediyorsunuz. Bunun dışında fosilleşme diye tabir ettiğimiz ve uzun zamandır yanlış kullandığınız ve bunun farkında olmadığınız kelimeleri anlık olarak düzeltme şansı elde ediyorsunuz. Ayrıca keyifli ve unutulmaz bir yolculuk da cabası.

Daha fazla vakit kaybetmeyin, internet sitemizden bize ulaşın ve hemen size uygun bir program hazırlayalım!

Konuşarak Öğren ile JTI İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı