Kendi Kendine İngilizce Öğrenme


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Kursa gitmem, yurt dışına gidemem, üçüncü kişilerle birlikte İngilizce öğrenemem diyenler kendi kendine İngilizce çalışmayı tercih edenlerdir. Bir insanın kendi kendine çalışarak İngilizce öğrenebileceği bir yöntemden bahsetmek istiyoruz.

Kendi kendine İngilizce öğrenilir mi?

Aslında kendi kendine İngilizce öğrenirken de mutlaka bir kaynaktan faydalanılıyor. Önemli olan bu kaynağın ne olduğu. Eğitim CD ve videoları, İngilizce eğitim setleri, kitap okumak, dizi ve film izlemek, chat yapmak gibi birçok yöntem aklınıza gelebilir. Fakat dikkat ederseniz bunların hepsinde de öğrenme sürecini siz yönetip siz yönlendireceksiniz. Yani daldan dala da atlayabilir, gereksiz detaylarla da boğulabilirsiniz.

Kendi kendine İngilizce

Kendi kendine İngilizce öğrenmenin en hızlı ve en etkili yolu online İngilizcedir. Evde tek başınıza kendi kendinize olsanız da aslında profesyonel bir öğretmeniniz vardır. Hem de ana dili İngilizce olan bir öğretmen. En uygun olduğunuz saatte odanıza çekilebilir, skype üzerinden öğretmeninizle ders boyunca konuşarak İngilizce öğrenebilirsiniz. Dersler seviyenize uygun bir aşamada başladığından zorlanmaz, sizi en iyi yönlendiren öğretmeninizle adım-adım İngilizce öğrenirsiniz.

Dinleyerek kendi kendine İngilizce öğrenmek

İngilizce dinleme egzersizlerinin ne denli önemli olduğu herkes tarafından biliniyor. Bol-bol dinleme egzersizleri yapmak, bir taraftan da konuşmaya başlamak için uzaktan İngilizce eğitimleri en popüler dil eğitimidir. Ders dışında dizi ve film izleyerek, haber, belgesel gibi yabancı programları alt yazısız takip ederek dinleme becerinizi geliştirebilirsiniz.

Kendi kendine İngilizce öğrenmek zor değil

Evet, kendi kendine İngilizce öğrenmenin zor olacağını düşünüyorsanız zor değil. Önce kararlı ve azimli olmak gerek. Sonra da istikrarlı. Kararlı ve azimliyim fakat istikrarlı olamıyorum diyorsanız sizi disipline edecek İngilizce eğitimi ile henüz tanışmadınız demektir. Hemen tanıştıralım. Her gün 10-20 veya 30’ar dakikalık istikrarlı dersler sizleri online İngilizce eğitimlerde bekliyor. Üstelik ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler eşliğinde. Her geçen gün binlerce insanın İngilizce konuşmaya başladığı online İngilizce eğitimini alarak kendi kendine İngilizce öğrenmenin ne denli profesyonel bir yöntem olduğuna şahit olabilirsiniz.

 

İngilizce konusunda uzmanların en çok üzerinde durduğu noktaları merak ediyorsanız, İngilizce öğrenme yolları yazımızı da mutlaka okuyun. Bu kapsamlı İngilizce öğrenme yolları rehberi ile, ihtiyacınız olanı keşfedeceksiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı